Werkwijze

Bestellen

Om online je bestelling te kunnen plaatsen, heb je een account nodig. Je kunt je account van tevoren aanmaken, maar ook vóór je gaat betalen.

Vul bij je gegevens alsjeblieft een mobiel telefoonnummer in: wij kunnen je dan op de leverdag bij onverhoopte calamiteiten bereiken.

Bestellingen die uiterlijk 1 week vóór de eerstvolgende leverdatum gedaan én betaald zijn, nemen we in principe in behandeling voor deze eerstvolgende leverdatum.
Wil je je bestelling op een andere leverdatum ontvangen? Geef de gewenste datum dan tijdens het orderproces op bij “Opmerkingen”.

Voor alle bestellingen geldt een minimum orderbedrag van € 45,-.
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Betalen

Het uitleveren van bij Canis Naturalis bestelde producten vindt in principe elke 3 weken plaats op zaterdag.
Je bestelling dient uiterlijk 1 week voor de leverdatum ontvangen EN betaald te zijn.

Je kunt je bestelling op 2 manieren betalen:

  • tijdens het orderproces via IDEAL (via Multisafepay), of
  • na afloop van het orderproces via je eigen bank op rekeningnummer NL64 INGB 0004 2184 65 t.n.v. Versvoeding.nl, Zevenhuizen.

Vergeet in het laatste geval niet het order-/bestelnummer bij de betaling te vermelden!
Je kunt dit nummer vinden in de e-mail die je direct na het afronden van de bestelling krijgt toegestuurd.

Niet-traceerbare betalingen storten we gelijk terug; bestellingen waarvoor geen (tijdige) betaling is ontvangen, voeren we niet uit.

Afhaallocatie

Op de leverdagen kun je jouw bestelling tussen 11.00 uur en 11.45 uur afhalen op het volgende adres: Nijverheidscentrum 8, 2761 JP in Zevenhuizen.

De afhaallocatie voorziet in voldoende parkeergelegenheid, is makkelijk aan te rijden en ligt op korte afstand van het gezellige dorpscentrum van Zevenhuizen – met een grote supermarkt en diverse andere leuke winkels – en de natuurgebieden Rottemeren en Zevenhuizerplas.

Leverdatums

Op de pagina Leverdatums staan alle leverdatums van de komende maanden.
Met behulp van dit overzicht kun je je aankopen zo plannen, dat je altijd voldoende voer voor je hond of kat in huis hebt.

Check het overzicht regelmatig!
We proberen het waar mogelijk te voorkomen, maar soms doen zich zaken voor die een aanpassing van het leverschema noodzakelijk maken. Deze aanpassingen zijn in het schema onderstreept.

Contact

  • Zevenhuizen
  • info@versvoeding.nl
  • +31628657348